OUTDOOR

Joepi, het licht aan het einde van de tunnel is in zicht! We krijgen groen licht om onze groepslessen, buiten weliswaar, voort te zetten. Uiteraard zal dit, zoals vorige zomer, met de nodige maatregelen zijn. We hopen op gunstige weersomstandigheden. Wanneer het weer het niet toelaat (koud & regen) zal de sessie online plaatsvinden. Jullie worden een half uur voor de sessie op de hoogte gebracht en ontvangen dan een link voor de online sessie.

MONDMASKERS?

Mondmasker VERPLICHT voor en na de sessie. Op de mat mag het masker uit.

INSCHRIJVEN?

Inschrijven kan via 'agenda', zie bovenaan in het menu. Voor nieuwe klanten bieden we een 'discovery pass' aan, hiermee kan je 4 sessies naar keuze volgen in 2 weken.

WAT VERWACHTEN WE VAN JULLIE?

*Kom naar de sessies met een goede dosis burgerzin. Respecteer elkaar en geef elkaar de nodige ruimte (1,5m).

*Materiaal: helaas zal het verhuur van matjes en gebruik van prop's (blokjes, dekentjes, pilatesring & ball, dekentjes, riempje) niet meer van toepassing zijn zolang de maatregelen van kracht zijn. Breng je eigen materiaal mee zoals een matje, dekentje, blokje.

*Sanitaire voorziening: een toilet zal aanwezig zijn, was en ontsmet goed je handen.

*Parking voor wagen & fietsstalling beschikbaar. Denk aan de natuur, kom met de fiets.

WAAR?

En dan nu het adres: Welkomstlaan 22, 1500 Halle (de 'landingsbaan' van Halle, dit adres kan je niet in de gps invoeren (zie plan onderaan). Je kan het herkennen aan

een signalisatiebord van 'Billie Yoga' en 'Interieurbouw Merckx'.

Het terrein is gelegen aan de achterkant van 'Interieurbouw Merckx'. Aan de schrijnwerkerij stap je rechts van het gebouw, langs het houten padje, naar de achterkant)

Respecteer de maatregelen.

We kijken er naar uit jullie te ontvangen!

Namasté

Team Billie Yoga