OPEN AIR

Joepi, het licht aan het einde van de tunnel is in zicht! We krijgen groen licht om onze groepslessen, buiten weliswaar, voort te zetten. Uiteraard zal dit, zoals verwacht, met de nodige maatregelen zijn. Ondertussen heeft Billie Yoga niet stilgezeten en zijn we op zoek gegaan naar een locatie om buiten les te geven, met succes. Deze zomer zal Billie Yoga de lessen in de frisse buitenlucht laten doorgaan. Dit op een verharde ondergrond, overdekt, tussen het groen en 1,5meter afstand tussen elkaar. We hopen op gunstige weersomstandigheden, enkel bij koud weer zullen de lessen moeten worden afgeschaft. Gelieve de 'pushnotificaties' van Fitmanager aan te zetten om de updates niet te missen.

MONDMASKERS?

We bieden gepersonaliseerde mondmaskers aan voor de Billie Yogi's met een beurtenkaart. Je kan deze ook aanschaffen voor €6. Kom dus snel naar onze 'outdoor' studio om jouw masker op te pikken. Indien gewenst kan je deze dragen tijdens de sessie.

INSCHRIJVEN?

Inschrijven kan via 'aanmelden', zie bovenaan in het menu. Voor nieuwe klanten bieden we een 'discovery pass' aan, hiermee kan je 4 sessies naar keuze volgen in 2 weken. Er start een reeks 'Start to Yoga' van 7 sessies op woensdag 10/6/2020, meer info in het menu 'Start to Yoga'.

WAT VERWACHTEN WE VAN JULLIE?

*Kom naar de sessies met een goede dosis burgerzin. Respecteer elkaar en geef elkaar de nodige ruimte (1,5m).

*Materiaal: helaas zal het verhuur van matjes en gebruik van prop's (blokjes, dekentjes, pilatesring & ball, dekentjes, riempje) niet meer van toepassing zijn zolang de maatregelen van kracht zijn. Breng je eigen materiaal mee zoals een matje, dekentje, blokje. Jullie kunnen matjes en blokjes aankopen ter plaatsen.

*Sanitaire voorziening: een toilet zal aanwezig zijn, was en ontsmet goed je handen.

*Parking voor wagen & fietsstalling beschikbaar. Denk aan de natuur, kom met de fiets.

WAAR?

En dan nu het adres: Welkomstlaan 22, 1500 Halle (de 'landingsbaan' van Halle, dit adres kan je niet in de gps invoeren (zie plan onderaan). Je kan het herkennen aan

een signalisatiebord van 'Billie Yoga' en 'Interieurbouw Merckx'.

Het terrein is gelegen aan de achterkant van 'Interieurbouw Merckx'. Aan de schrijnwerkerij stap je rechts van het gebouw, langs het houten padje, naar de achterkant)

Respecteer de maatregelen.

We kijken er naar uit jullie te ontvangen!

Namasté

Team Billie Yoga

  • Instagram - White Circle

​© 2017 door Billie Yoga.