Yoga & Pilates voor iedereen!

 

Steeds meer mensen vinden de weg naar yoga en pilates.

Vooral het onderhouden en verbeteren van de mentale en fysieke gezondheid en het herstellen van blessures is een belangrijke drijfveer.

 

Yoga en Pilates kunnen helpen om meer balans te brengen in je leven en om meer tot jezelf te komen. Jong en oud, man en vrouw, lenig of niet, iedereen is welkom!

Onze lessen:

P1027229.jpg

Pilates

Start 2 Pilates/Pilates/Power Pilates

Pilates is een trainingssessie waarbij je een serie vloeiende oefeningen op een matje op de grond uitvoert. Deze oefeningen zijn zo ontwikkeld om je spieren te stabiliseren en te versterken. De focus wordt gelegd op het verstevigen van de buikspieren, de heupen, de rug en de benen.

P1027019.jpg

Vinyasa Yoga

Vinyasa basic

Vinyasa Basic is ideaal voor beginners, een dynamische les met een nodige portie rust en ontspanning gepaard met pranayama (ademhalingsoefeningen) en mindful meditation. We bewegen op het ritme van onze ademhaling. We streven ernaar om beginners op te leiden en gevorderde yogi’s op te frissen over de fundamentele principes van Vinyasa Yoga. Deze sessie is voor zowel voor beginners als gemiddeld niveau.

P1038005.jpg

Aerial Yoga

Start 2 Aerial Yoga

In 7 sessies ontdek je de basis van Aerial Yoga, dit is een vorm van Yoga waarbij we gebruik maken van een doek (hangmat). Het Aerial Yoga doek zorgt enerzijds voor extra ondersteuning waardoor gevorderde houdingen beter binnen bereik zijn en anderzijds kan het doek bepaalde houdingen uitdagender maken. Geniet van een gevoel van gewichtloosheid, vrijheid, ruimte en lengte door je hele lichaam. Aerial yoga lijkt zeer uitdagend, maar het kan ongelooflijk opwindend en relaxerend zijn.