Yoga & Pilates voor iedereen!

 

Steeds meer mensen vinden de weg naar yoga en pilates.

Vooral het onderhouden en verbeteren van de mentale en fysieke gezondheid en het herstellen van blessures is een belangrijke drijfveer.

 

Yoga en Pilates kunnen helpen om meer balans te brengen in je leven en om meer tot jezelf te komen. Jong en oud, man en vrouw, lenig of niet, iedereen is welkom!

Onze lessen:

Yin & Yang Yoga

Afwisseling van actieve, dynamische yoga (Yang) met rustige, strekkende yoga en ademhalingsoefeningen (Yin).

Start To Yoga

In 7 lessen ontdek je alle basisoefeningen van Yoga voor een sterk lichaam, meer ontspanning, gezonde ademhaling, flexibiliteit en een gezonde geest.

Pilates

Pilates is een trainingssessie waarbij je een serie vloeiende oefeningen op een matje op de grond uitvoert. Deze oefeningen zijn zo ontwikkeld om je spieren te stabiliseren en te versterken. De focus wordt gelegd op het verstevigen van de buikspieren, de heupen, de rug en de benen.

Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga die je tijd en ruimte geeft om te voelen en te ontspannen. Je hoeft niets actiefs te doen om in een houding te komen en door juist niets te doen, gebeurt er heel veel. Door je over te geven aan de houding creëer je ruimte in je bindweefsel en je gewrichten. Je lichaam en geest kunnen zich helemaal herstellen en opladen tijdens deze les.

Vinyasa Yoga

Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga en staat ook bekend als Flow Yoga. Het is een flow van verschillende houdingen op de beweging van de ademhaling.

Power Yoga

Poweryoga is een pittige, actieve en dynamische vorm van Yoga. Met deze vorm van yoga kan je u lichaam uitdagen, kracht en flexibiliteit opbouwen. Je kan dit type onderverdelen in Ashtanga en Vinyasa yoga. Door spieren te gebruiken die dat niet gewend zijn, of door spieren op een andere manier te gebruiken dan dat ze gewend zijn, zorgt ervoor dat de spieren geprikkeld worden om sterker en/of flexibeler te worden.

Morning Flow

Een heerlijk ochtendmoment voor jezelf. Een Yin & Yang sessie om je lichaam te trainen, stretchen en wakker te maken. Zo ben je gedurende de dag beter bestand tegen stress en spanning en ben je klaar om de dag

te starten.

  • Instagram - White Circle

​© 2017 door Billie Yoga.